Caută
Close this search box.

Mirela Vaida, în lacrimi, sub o ploaie de bolovani la Acces direct! Poliţia a intervenit urgent

acces direct

Mirela Vaida a fost ţinta unui tir cu bolovani, aruncaţi în platoul „Acces direct. Aceeași femeie care a atacat-o pe Vaida cu o cărămidă a spart, de această dată, cu un bolovan, geamurile ușii de acces în platoul „Acces direct”. Femeia era complet dezbrăcată.

Acum nu a mai putut pătrunde în platou tocmai pentru că, în urma incidentului din martie, ușa a fost încuiată.

Femeia a fost imobilizată de angajații televiziunii imediat, care au sunat la 112.

„Astăzi, în jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie, complet dezbrăcată, a spart geamurile unui platou de filmare.

FOTO: Antena 3

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, care au imobilizat-o și transportat-o la sediul subunității de poliție. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, a informat Poliția Capitalei, potrivit Libertatea.

Mirela Vaida a întrerupt subiectul zilei pentru a discuta despre momentul în care agresoarea a revenit la Antena 1 şi a spart geamurile ușii.

Vedeta a început să plângă şi a declarat că se teme pentru viaţa ei, se simte urmărită şi ameninţată, pentru că agresoarea a fost lăsată în libertate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri