Fostul europarlamentar PSD Ioan Mircea Pașcu a fost și el angajat consultant la Banca Națională (BNR), într-un post similar cu cel al Vioricăi Dăncilă, a confirmat biroul de presă al băncii centrale. Pentru angajarea în acest post, Pașcu a depus un dosar și a trecut de un interviu.

Ioan Mircea Pașcu a fost europarlamentar și parlamentar PSD, fiind în anii 90 unul dintre liderii partidului fondat de Ion Iliescu. El a fost consilier prezidențial când președintele României era Ion Iliescu, apoi secretar de stat și ministru al Apărării.

Ioan Mircea Pașcu este licenţiat în ştiinţe economice, specialitatea economia comerţului exterior, și are un doctorat în științe politice.

Ioan Mircea Pașcu a sugerat în anul 2018, printr-o postare pe Facebook, că Rusia ar fi influențat clima, pentru a-și asigura vreme frumoasă, pe durata Campionatului Mondial de Fotbal, iar furtunile din România, Grecia și Bulgaria ar fi consecința acestor influențe.

Pașcu a fost aprobat de cosmonautul Dumitru Prunariu, printr-un comentariu la postarea inițială a acestuia. În 2017, Pașcu scria tot pe Facebook despre un presupus plan de rupere a României în bucăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here