Caută
Close this search box.

O nouă forţă fotbalistică apare în Liga I. Gheorghe Hagi ştie de ce

gheorghe hagi

Unul dintre cele mai mari proiecte din fotbalul românesc este pe cale să se realizeze. Planul de fuziune dintre FC Viitorul și Farul Constanța este bine conturat, cu investiții majore.

Ziare.com a aflat amănunte despre viitoarea echipă din Liga 1, care se vrea o forță în fotbalul românesc.

Primăria Constanţa va investi aproape 3 milioane de euro, în noua formație din Constanța, primarul Vergil Chițac fiind un fan înfocat al fotbalului.

Banii nu vor veni numai de la bugetul local. Pe lângă drepturile TV, companii din orașul de la malul Dobrogei vor contribui financiar la echipă.

Conform surselor Ziare.com, Gabriel Comănescu, unul dintre cei mai bogați dobrogeni, va fi unul dintre investitorii de la viitoarea echipă din Liga 1. El deține plaforme marine și hoteluri, pe malul Mării Negre.

Gică Hagi, care va fi creierul acestui proiect pe partea sportivă, va aduce fotbaliști de mare valoare. Constantin Budescu este numele cel mai vehiculat pentru a fi transferat la Constanța.

Și Alex Maxim este luat în calcul, însă salariul cerut de fotbalistul care a făcut senzație în Turcia sezonul acesta este mult prea mare, față de ceea ce poate oferi clubul din Constanța.

Anunțul oficial va fi făcut imediat după ce se va termina play-out-ul din Liga 1, unde FC Viitorul are încă emoții. În ultima etapă, echipa lui Hagi trebuie să învingă pe Astra Giurgiu, pentru a scăpa de baraj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri