Caută
Close this search box.

Partidul Comunist Român e cu Nicolae Ceauşescu şi Flavia Groşan

partidul comunist român
Partidul Comunist Român încearcă să iasă tot mai mult în evidență, reușind să coopteze în rândurile sale chiar și tineri. Una dintre organizațîile PCR este în Popești Leordeni, ici colea, lângă Bucureşti.
Comuniștii din Popești Leordeni sunt tineri, au și sediu și țin constant ședințe de partid. Ei au postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii de la întrunirile lor.
„Împreună luptăm, gândim și muncim pentru patria noastră, România”, anunță comuniștii din Popești Leordeni.
Pe pagina de Facebook a organizației sunt numeroase citate din discursurile lui Nicolae Ceaușescu.
„Problema alegerii căilor de construcție socialistă este o problemă a fiecărui partid, a fiecărui stat, a fiecărui popor. Nimeni nu se poate erija în sfătuitor, în îndrumător a felului (sic!) în care trebuie construit socialismul!
Este treaba fiecărui popor, și noi considerăm că pentru a așeza relațiile dinttre țările socialiste, între partidele comuniste, pe baze cu adevărat marxist-leniniste, trebuie odată pentru totdeauna să se pună capăt amestecului în treburile altor state, altor partide!”, este un astfel de citat postat de comuniștii din Popești Leordeni.
Pe lângă Nicolae Ceasușescu, comuniștii o admiră și pe Flavia Grosan, doctorița conspirationistă din Baia Mare. De ce nu ne mirăm?
„Un medic pneumolog propune public o modalitate alternativă de tratare a Covid19. Practic, un specialist își exprimă punctul de vedere pe domeniul său de activitate.
În loc să studieze și să supună testelor amănunțite această soluție alternativă, așa cum ar fi normal, ‘specialiștii’ proţăpiţi prin diverse funcțîi plătite din bani publici au decis că este mai bine să ii închidă gura. ‘Dictatura medicală’ devine o sintagmă din ce în ce mai actuală!”, susțin comuniștii.
În 2019, deputații USR Cristian Ghinea și Vlad-Emanuel Duruş au depus o propunere legislativă privind interzicerea organizațiilor și propagandei comuniste în România. Nu se mai știe nimic de atunci, despre această lege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri