Caută
Close this search box.

Posibilul autor al exploziei care l-a ucis pe Ioan Crișan ar fi avut timp să fugă din România

Prefectul județului Arad, Toth Csaba, sugerează faptul că posibilul autor al exploziei mașinii în care a murit Ioan Crişan ar fi avut suficient timp la dispoziție pentru a fugi din țară, după comiterea faptei.

Întrebat de jurnaliști dacă posibilul autor al faptei ar fi avut timp să plece din România, prefectul a precizat că granița nu se poate închide ”atât de repede”.

”Granița este aproape. Din municipiul Arad, undeva într-o oră se poate ajunge în graniță, dar vă rog să înțelegeți și dumneavoastră că nu se poate închide granița atât de repede, având în vedere că nu am avut date suficiente, și granița nu o închide prefectul județului Arad” – a spus prefectul Csaba.

În prezent, polițiștii analizează toate probele avute la dispoziție.

”Cum au declarat și sursele judiciare, se lucrează la un cerc de suspecți, se studiază toate probele adunate din perimetrul respectiv, înregistrări ale camerelor de luat vederi din zonă, se execută o activitate polițienească de cercetare a faptei.” – a mai declarat prefectul.

Ioan Crișan, un om de afaceri din Arad, a murit sâmbătă dimineață, când mașina pe care o conducea a sărit în aer în parcarea unui magazin de pe unul dintre bulevardele orașului.

Serviciul Român de Informații a exclus ipoteza unui atentat terorist. Se conturează varianta unui asasinat la comandă.

Potrivit unor surse din anchetă, este posibil ca în mașina să fi explodat o bombă acționată de la distanță, cu o telecomandă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri