Caută
Close this search box.

S-a decis viitorul director al TVR. Surpriza e frumoasă și vine de la Craiova

Propunerea PNL-USR PLUS pentru șefia TVR este o surpriză frumoasă, la propriu și la figurat, iar surpriza vine de la Craiova, fiind vorba de o foarte cunoscută jurnalistă pe plan local și nu numai, ea lucrând, în trecut, și la Pro Tv.

Era evident că propunerea Alianța PNL-USR PLUS pentru poziția de președinte al televiziunii publice, propunere care se va și materializa curând, era, oricum, menită să atragă atenția și, mai ales, multe critici și răutați, cu sau – mai ales – fără motiv. În fond, este vorba de o instituție uriașă, cu buget de aproape 100 de milioane de euro anual, cu peste 2.500 de angajați și care, prin lege, trebuie ”să asigure informarea corectă a cetăţenilor asupra treburilor publice”.

Prin urmare, jurnalista TVR Craiova, Ramona Săseanu (FOTO), va fi noul director interimar al TVR, conform deciziei coaliției de guvernământ și a PNL, partid căruia i-a revenit televiziunea publică, în timp de USR-PLUS va decide noul șef al Radiodifuziunii naționale. avea în 2015 alte indeletniciri care au ieșit în prezent la iveală.

Una din reacțiile diverselor agenții de știri, a fost aceea că, în 2015, viitoarea directoare TVR a realizat un interviu cu o ghicitoare despre dezlegatul cununiilor și ghicitului în cărți în general, într-o manieră considerată, fără niciun motiv, a fi fost, vezi Doamne ”total neprofesională, cu iz de promovare.”. Iar ghicitoarrea se recomanda, pe parcursul dialogului, drept ”vrăjitoare, tămăduitoare sau clarvăzătoare, cum doriți dumneavoastră să spuneți”.

Și, ne întrebăm, ce-i cu asta? Să vedem ce va face în funcție. Poate că va fi bine sau nu. Dar, înainte de orice comentariu, trebuie să vedem.

Interviul din 2015 a fost difuzat pe TVR 3.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri