Caută
Close this search box.

Scandal. O agenție de comunicare a încercat să plătească influenceri care să denigreze Pfizer

pfizer

Mai mulți influenceri celebri au afirmat că au fost contactați de o agenție de comunicare pentru a denigra vaccinul produs de Pfizer, în schimbul unor sume de bani.

Ministrul Sănătății din Franța a reacționat ferm și a catalogat operațiunea drept una periculoasă și iresponsabilă, potrivit TVR.

Léo Grasser este un influencer care are peste un milion de următori pe canalul său. El spune că a primit o propunere de la o agenție de comunicare pentru a posta clipuri în care să promoveze ideea că indicele de mortalitate în cazul vaccinului produs de Pfizer este de trei ori mai mare decât cel fabricat de AstraZeneca.

Pentru aceste clipuri, Léo Grasser ar fi urmat să primească 2.000 de euro. El spune că a refuzat această propunere.Mai mulți analiști spun că e posibilă o implicare a Rusiei.

Ministrul Sănătății, Olivier Véran, a denunțat ferm această campanie și a spus că are deplină încredere în discernământul francezilor în ceea ce privește eficiența vaccinurilor.

De la începutul crizei sanitare se duce o adevărată campanie de informare corectă cu privire la rolul vaccinurilor, iar în culise își fac loc de multe ori dezinformări și știri false.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri