Caută
Close this search box.

Sorin Grindeanu spune că Mugur Isărescu avea nevoie de experienţa Vioricăi Dăncilă

sorin grindeanu

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu susține că Viorica Dăncilă a ajuns angajată la BNR pentru că Migur Isărescu a considerat că „are nevoie de experiența, expertiză Vioricăi Dăncilă”.

“Partidul nu a avut nici un rol în noul job. Am înțeles că guvernatorul, și am văzut explicațiile, guvernatorul a considerat că are nevoie de experiența, expertiza Vioricăi Dăncilă, nu ca PSD-ist. Nu s-a dus PSD-ul ”Vă rugăm…”, nu există așa ceva, e o chestiune în care PSD-ul nu are vreo….”, a afirmat Grindeanu.

Solicitat să comenteze faptul că Viorica Dăncilă nu a fost bună pentru PSD, care nu i-a oferit un post de parlamentar, dar este bună pentru BNR, fostul premier a afirmat:

“BNR hotărăște dincolo de ce vrea PSD, PNL, USR.

E treaba Băncii Naționale, de aia e independență. Abordarea noastră legată de loc și de ce spuneți dumneavoastră, în toamna anului trecut, a fost următoarea: organizațiile județene decid și vin cu propunerile, pe care noi, marea majoritate a cazurilor, le-am acceptat.

Am avut mențiuni sau scoateri de pe listă și incursiuni pe listele pe care le propuneau cei din județe doar atunci – și au fost câteva cazuri – cînd cei care erau propuși aveau anumite semne de întrebare legate de integritate.

Trebuia să meargă în Teleorman sau de unde era membru, cred că în Teleorman, să își depună candidatura, colegii noștri de acolo să voteze”, a explicat prim-vicepreședintele PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri