Relaţia dintre Emmanuel Macron (43 de ani) şi soţia sa Brigitte (68 de ani) este bulversată uneori de certuri „de se cutremură pereţii” la Palatul Elysée, scrie Gala.

Potrivit revistei franceze, Brigitte Macron este atât de dedicată soţului ei „scump şi tandru”, încât ajunge să pună presiuni asupra acestuia pentru a avea un mandat de succes la Elysée.

Însă uneori presiunile sunt copleşitoare şi preşedintele francez ripostează, ceea ce duce la replici dure şi certuri mari între cei doi. „Chiar de curând, la Elysée, pereţii se cutremurau”, a declarat o sursă din interiorul preşedinţiei franceze pentru Le Parisien, potrivit Gala, evocând o ceartă între Emmanuel şi Brigitte Macron.

În 2018, un apropiat al soţilor Macron a recunoscut că se mai întâmplă ca cei doi să se certe de se aude până în stradă. „Acesta este modul lor de comunicare. Se ajunge la aşa ceva pentru că sunt două caractere puternice”, a declarat el, conform ziarului Adevărul.

Potrivit acestuia, prima-doamnă a Franţei ar fi devenit anxioasă, după preluarea mandatului de preşedinte de către Emmanuel Macron. „Ea este îngrijorată să nu-şi rateze mandatul şi să devină nefericit”, subliniază acest apropiat al soţilor Macron.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here