Caută
Close this search box.

SUA urmează să publice un raport despre ”fenomene aeriene neidentificate”

fenomene aeriene neidentificate

Guvernul american, care urmează să publice luna viitoare un raport privind ”fenomene aeriene neidentificate” consideră că aeronave misterioase zărite în ultimii ani de piloţi militari nu au nimic a face cu eventuali omuleţi mici şi verzi veniţi să ne observe, ci mai degrabă cu adversarii foarte reali ai Statelor Unite, relatează AFP.

După decenii de secret, Congrsul a ordonat anul trecut Executivului să informeze marele public despre activităţile unităţii Pentagonului însărcinată cu studierea acestor fenomene, încredinţată Marinei americane (US Navy).

Acest raport – plasat sub autoritatea Direcţiei Naţionale americane a serviciilor de Informaţii (DNI) – riscă să dezamăgească amatorii de extratereştri, al căror entuziasm a fost relansat de un recent reportaj cu privire la acest subiect al foartei serioasei emisiuni americane televizate „60 Minutes”.

Fostul preşedinte Barack Obama a pus gaz pe foc şi a mărturisit, într-o emisiune umoristică, faptul că a întrebat, la sosirea sa la Casa Albă, dacă există un laborator secret în care ”se păstrează specimene extraterestre şi vase spaţiale”.

”Au făcut câteva cercetări, iar răspunsul a fost nu”, a declarat el zâmbind. ”Ceea ce este adevărat, iar acum sunt serios, este că există înregistrări video şi imagini ale unor obiecte pe cer despre care nu ştim exact ce sunt”, a adăugat Obama.

Pentagonul a publicat anul trecut înregistrări video făcute de piloţi din cadrul US Navy, care arată întâlniri în zbor cu ceea ce par să fie OZN-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri