Caută
Close this search box.

Surse. Liviu Dragnea vrea să-şi strămute procesul de liberare din penitenciar

liviu dragnea

Fostul lider PSD Liviu Dragnea solicită Curţii de Apel Bucureşti strămutarea procesului, de la Tribunalul Bucureşti, la un alt tribunal din ţară, potrivit portalului Curţii de Apel Bucureşti.

Liviu Dragnea ar fi solicitat strămutarea de la Tribunalul Bucureşti, pe motiv că judecătorii de acolo au protestat împotriva legilor Justiţiei promovate pe vremea lui, au declarat surse judiciare.

Procesul privind cererea de strămutare se judecă mâine la Curtea de Apel Bucureşti la ora 16:00. „Se asigură prezenţa prin videoconferinţă a petentului. Se încunoştinţează apărătorul ales”, se arată pe portalul CAB.

Fostul lider PSD, condamnat în mai 2017 la trei ani și jumătate în dosarul angajărilor fictive, se va prezenta pe data de 19 mai în fața judecătorilor, care se vor pronunța asupra contestației formulate de avocații lui Dragnea împotriva respingerii cererii de eliberare condiționată.

Pe 27 aprilie, judecătoarea Mădălina Ştirbu de la Judecătoria Sectorului 5 a respins cererea fostului lider PSD de eliberare condiţionată. Imediat, o parte a presei a susținut că judecătorea Ştirbu ar fi o „contestatară a legilor Justiţiei făcute pe vremea lui Dragnea„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri