Caută
Close this search box.

Toni Grecu, despre experienţa Covid: „Sentimentul a fost că intru într-o ghenă”

toni grecu

Cunoscutul actor Toni Grecu (61 de ani), membru-fondator al grupului „Divertis”, a povestit clipele dificile prin care a trecut la începutul anului, atunci când s-a infectat cu coronavirus și a avut nevoie de spitalizare.

Toni Grecu și-a relatat experiența nefericită petrecută în Institutul „Matei Balş”, în cadrul unui podcast, moderat de Mihai Bobonete.

„Sentimentul pe care l-am avut când am intrat în secția de Covid a fost că întru într-o ghenă. E un loc de care oamenii trebuie să se ferească, un loc infectat, mizer.

Ai sentimentul că omenirea a inventat o ghenă, în care aruncă niște semeni, ca să treacă printr-o experiență extrem de grea. Bolnavul de Covid e atât de singur acolo, cum nu mai e nici un alt bolnav. Ai un șoc”, a declarat Toni Grecu, conform Ziare.com.

„Am stat cu masca trei săptămâni, am luat 8-10 litri de oxigen la început, după care a scăzut treptat, până la un litru”, a mai spus acesta.

„Când am ajuns la spital, după trei zile de stat acasă, eram cu plămânii jumătate praf. N-am fost în forma de a ajunge la AȚI, să fim serioși, erau oameni cu mine în salon care luau 22 de litri de oxigen, aveau plămânii praf”, a completat Toni Grecu, care este în prezent vindecat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri