Caută
Close this search box.

Totuşi, Luis Lazarus e infectat cu Covid. Poliţia îl păzeşte să nu fugă de acasă, din izolare

luis lazarus

Luis Lazarus (54 de ani) a avut Covid! El a avut test pozitiv, a fost internat în secția Covid a Spitalului Universitar din București, iar acum se află în izolare, la domiciliu.

Chiar și în fața evidenței, Vasile Țuțurigă – numele adevărat al conspiraționistului – spune că n-a avut Covid și că e ținut în arest la domiciliu în mod abuziv.

Internat joi, 13 mai, și testat pozitiv la Covid-19, Luis Lazarus, aka Vasile Ţuţurigă,  a fost externat săptămâna următoare. El a apărut sâmbătă seară, 22 mai, la România TV, dar nu din studio, ci de acasă, printr-o legătură Skype.

Lazarus e furios că polițiștii verifică zilnic dacă respectă regulile izolării la domiciliu. În urmă cu exact o săptămână, Lazarus susținea, într-un live video realizat de pe patul de spital, că el nu are Covid și că poate să plece din spital când vrea, unde vrea.

A fost, evident, o mare minciună, pe care anarhistul a întreținut-o în ultima vreme. De fapt, Lazarus a fost transportat de la spital până acasă cu o ambulanță, așa cum prevede protocolul. El mai are de stat câteva zile în izolare la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri