O duminică după-amiază încheiată tragic la Șagu, județul Arad. Un bătrân de 83 de ani a decis să încheie socotelile cu viața și s-a spânzurat. Sigur, orice viață contează ENORM, orice moarte e o tragedie, dar bătrânul nu era oricine.

Evenimentul a fost sesizat de vecinii bătrânului în jurul orei 16:40, iar pompierii voluntari deși au intervenit rapid nu au putut să îi mai salveze viața. Bătrânul locuia singur și era unchiul, mai precis fratele tatălui marelui portar al României, eroul Stelei la Sevilla, Helmuth Duckadam (61 de ani).

„Duminică, 16.05.2021 ora 16:40 am fost solicitați pentru a interveni într-o locuință din localitatea Șagu. Un vârstnic a recurs la metode de suicid prin autoasfixiere în urma gândurilor ce îl măcinau. La fața locului am intervenit alături de 10 voluntari, aceștia deplasându-se la locul intervenției cu mijloace personale. Trei voluntari au ajuns la fața locului cu câteva clipe înaintea detașamentului SMURD din Vinga, dar a fost prea târziu. Manevrele de resuscitare conform protocolului nu au mai putut să îi salveze viața”, au precizat Pompierii Voluntari din Șagu.

Bătrânul a decis să se spânzure în holul de la intrarea în casă. Dumnezeu să îl ierte și să îi dea putere marelui portar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here