Caută
Close this search box.

Trolling fin despre vaccin al Editurii Curtea Veche, către Dana Budeanu. Cea nepereche

dana budeanu

Editura Curtea Veche a publicat un mesaj, prin care a ironizat anunțul Danei Budeanu, referitor la achizițiile pe care nu le va mai face în viitor, de la editură sau Diverta, parte din consorțiu.

Budeanu a transmis pe Facebook că nu va mai cumpăra cărți de la Curtea Veche și nimic de la Diverta, după ce editura a anunțat că va oferi câte o carte cadou persoanelor care vor merge în magazin, cu dovada vaccinării anti-COVID.

”Nu mai cumpăr în viața mea nicio carte editată de Curtea Veche și nimic de la Diverta! Fătălăilor! Marș!”, a fost mesajul Danei Budeanu.

Curtea Veche i-a replicat Danei Budeanu printr-un mesaj amuzant, spunând că editura ia în serios pierderea oricărui cititor și că va simți lipsa creatoarei de modă. Ulterior, editura a scris cu majuscule, așa cum obișnuiește să își scrie mesajele Budeanu, un anunț conceput în stilul acesteia:

”Nu uitați, fătălăilor și amețitelor, că persoanele vaccinate între 7-16 cu prima doză pot merge în orice magazin Diverta din București să-și aleagă o carte mocangeală”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri