Caută
Close this search box.

Turişti salvaţi din apele Dunării la Sulina, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au intervenit, în acest sfârşit de săptămână, pentru salvarea a şase turişti, cinci bărbaţi şi o femeie, care s-au răsturnat în apele fluviului Dunărea de pe o barca de agrement.

Duminică, în jurul orei 20,00, echipajul Poliţiei de Frontieră de pe o navă MAI ce aparţine Grupului de Nave Sulina, aflat în misiune de patrulare, a observat la intrarea pe canalul Sulina o ambarcaţiune de agrement cu şase persoane care s-a răsturnat în zona farului vechi, informează luni Garda de Coastă.

Poliţiştii de frontieră au intervenit imediat pentru salvarea persoanelor, acestea fiind recuperate din apă şi aduse la bordul navei Gărzii de Coastă. Totodată, barca de agrement răsturnată a fost remorcată în portul Sulina, potrivit Agerpres.

Prin numărul unic de urgenţă 112 a fost solicitată în sprijin o ambulanţă la locul acostării, în portul Sulina, pentru ca persoanele salvate să primească îngrijiri medicale.

Evenimentul naval este anchetat de către poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Navale Sulina şi ANR Sulina, pentru a se determina cauzele şi împrejurările în care s-a produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri