Caută
Close this search box.

UEFA a respins apelul clubului Glasgow Rangers împotriva suspendării lui Kemar Roofe

uefa

UEFA a respins apelul înaintat de Glasgow Rangers, echipa internaţionalului român Ianis Hagi, împotriva suspendării atacantului Kemar Roofe pentru patru meciuri din cupele europene, după o „agresiune” comisă în timpul meciului cu Slavia Praga, din manşa secundă a optimilor de finală ale Europa League la fotbal, în luna martie, informează Reuters.

Roofe a văzut cartonaşul roşu în meciul respectiv, după o intrare cu piciorul ridicat asupra portarului cehilor, Ondrej Kolar, care a suferit o fractură de sinus frontal.

După 1-1 în tur, Slavia s-a impus cu 2-0 la Glasgow, al doilea gol al campioanei Cehiei fiind marcat de mijlocaşul român Nicolae Stanciu.

Glasgow Rangers a făcut apel împotriva sancţiunii dictate de Comisia de control, etică şi disciplină a forului european, considerând că sancţiunea a fost prea „severă”, însă UEFA a decis să menţină suspendarea lui Kemar Roofe.

Atacantul englez cu origini jamaicane îşi va efectua pedeapsa în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, în care Glasow Rangers, care a cucerit titlul în prima ligă scoţiană, va evolua în turul al treilea preliminar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri