Chiar dacă se lupta pentru propria viață, o femeie în vârstă de 51 de ani din Mumbai și soțul ei au reușit să ajute opt persoane, după ce au vândut bijuteriile familiei și au cumpărat butelii de oxigen, scrie mid-day.com, conform Ziare.com.

Rozy și Pascal Saldanha locuiesc cu cei doi fii ai lor, ea este profesor, iar Pascal este un cunoscut decorator din Malvani.

De 5 ani, Rozy suferă de o boală gravă de rinichi și de atunci face dializă. A intrat în comă de patru ori și a suferit o hemoragie cerebrală.

Familia a cheltuit peste două milioane de euro pentru tratamentul ei și pentru amenajarea infrastructurii medicale acasă.

„Rozy este vulnerabilă la orice infecție, așa că am cumpărat o butelie de oxigen, în cazul în care ne confruntăm cu o urgență, pe fondul pandemiei”, a povestit Pascal.

Rozy și Pascal Saldanha au dat propriul cilindru de oxigen unui pacient cu COVID și au cumpărat încă opt, după ce și-au vândut bijuteriile.

De asemenea, au donat două tone de leguminoase și cereale de când a început pandemia și au decis să ajute în continuare oamenii.

„Nu știu cât voi trăi. Am avut niște bijuterii care nu sunt de nici un folos. Cel puțin vânzarea a ajutat pe cineva să rămână în viață”, explică Rozy.

„Facem tot ce putem pentru a ajuta oamenii care au nevoie, toată lumea ar trebui să facă acest lucru. În acest moment, toată lumea se confruntă cu dificultăți. Dacă acordăm ajutor, cu siguranță va salva viața cuiva „, spun cei doi.

96 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here