Un psiholog de la Centrul de Sănătate Mintală din cadrul Institutului de Psihiatrie „Socola” din Iaşi s-a spânzurat în biroul său, el fiind găsit de colegii alertaţi că bărbatul avea pacienţi programaţi la consultaţie, dar nu era de găsit.

Psihologul a venit, marţi la prânz, la serviciu, iar colegii săi afirmă că bărbatul nu i-a salutat, apoi s-ar fi închis în birou. Mai mulţi pacienţi erau programaţi la consultaţie la psihologul respectiv, însă acesta nu a fost de găsit, în ciuda apelurilor repetate ale angajatei de la recepţia centrului, conform News.ro.

El a fost descoperit de un coleg dintr-un cabinet alăturat. Un echipaj SMURD s-a deplasat acolo, însă bărbatul decedase deja. Colegii bărbatului susţin că acesta ar fi fost afectat în ultima perioadă de probleme de sănătate ale unuia dintre copiii săi.

Mai mulţi poliţişti şi procurori s-au deplasat la Centrul de Sănătate Mintală din cadrul Institutului de Psihiatrie Socola din Iaşi şi au început o anchetă, pentru a stabili cauzele pentru care bărbatul a recurs la gestul suicidar.

75 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here