Caută
Close this search box.

Un regizor iranian a fost ucis de propria sa familie. A fost efectiv dezmembrat

regizor iranian

Babak Khorramdin, un regizor iranian de 47 de ani, cunoscut în branșă mai ales pentru că le preda tinerilor cursuri de film, a fost ucis chiar de părinții săi, din cauza vieții boeme pe care o prefera și pentru că refuza să se căsătorească.

Pe 14 mai, el ar fi avut o discuție aprinsă cu părinții săi, pe tema rostului său. După ceartă, a fost ucis și tranșat, vârât în niște coșuri și aruncat la gunoi – scrie presa internațională (thenationalnews.com,)

Nu a fost necesar ca polițiștii să caute criminalii, pentru că părinții lui Khorramdin și-au recunoscut vinovăția și au și fost arestați imediat.

În vârstă de 81 de ani, tatăl Akbar Khorramdin, veteran din războiul Iran-Irak, le-a declarat polițiștilor din Teheran că nu regretă deloc că și-a ucis fiul. El a relatat cu lux de amănunte că Babak obișnuia să fie diferit și să-i enerveze de când era copil, atât pe el, cât și pe soția lui.

Babak Khorramdin a studiat la Teheran, iar ulterior s-a mutat la Londra, unde a locuit timp de mai mulți ani. Ar fi revenit în țara natală pentru a preda regia de film.

În plină pandemie de Covid, acesta și-a ținut cursurile de film acasă la familia sa, unde ar fi invitat mai mulți tineri, studenți, inclusiv femei. Pe seniorul Khorramdin l-ar fi deranjat comportamentul lui Babak.

„I-am cerut fiului meu să-și facă rostul lui, dar a refuzat. I-am cerut să plece de acasă, dar a refuzat. Ne-a spus că doar trupul său mort va părăsi casa noastră. Uneori ne-a și bătut. Voia ca noi să-l întreținem”, a povestit seniorul Khorramdin.

Refuzul fiului de a părăsi casa familiei i-a determinat pe părinți să-și planifice crima. Seniorul Khorramdin a declarat agenției de știri Rokna că în 14 mai i-a spus soției sale că atâta timp cât fiul refuză să plece din casă, e mai bine să fie ucis.

„Am decis să-l ucidem. Soția mea a pus o mulțime de somnifere în mâncarea lui Babak, iar când a fost pe jumătate inconștient l-am înjunghiat până la moarte”, le-a spus Akbar Khorramdin polițiștilor.

Pentru a-l putea scoate din casă, cuplul a dezmembrat cadavrul, părțile corpului fiind introduse în trei coșuri diferite, care au fost aruncate la gunoi.

Mărturisirea șocantă a bătrânului nu s-a oprit aici. Potrivit lui Mohammad Shahriari, șeful Curții Penale din Teheran, cuplul a mărturisit că și-a ucis și ginerele și fiica într-un mod similar.

„Domnul Khorramdin a spus din nou că nu are remușcări pentru niciuna dintre crimele comise. Cuplul a trecut examenul psihiatric, cei doi părinți fiind declarați sănătoși mental”, se precizează în informarea transmisă de șeful Curții Penale din Teheran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri