Caută
Close this search box.

Vanghelie, cu mâna pe Biblie, în faţa lui Gâdea, a jurat că nu a luat nici un ban

marian Vanghelie

Marian Vanghelie a jurat cu mâna pe Biblie că nu a luat nici un ban, ca șpagă, în emisiunea „Sinteza Zilei”, în faţa realizatorului Mihai Gâdea.

Tribunalul București l-a condamnat pe Vanghelie, în primă instanţă, la 11 ani și opt luni de pușcărie, pentru că a luat mită 30 de milioane de euro.

„Domnule Gâdea, m-ați întrebat așa și va răspund exact cum ați întrebat și să mă apreciați. Nu am luat niciun ban din cei 300 de milioane euro. (…) Domnule Gâdea, eu sunt un politician cu Google, cu Goagăl, cum vreți dumneavoastră, sunt un politician bun! Am avut alte interese, am gândit altceva pentru această țară. Am avut interese să arăt că sunt un gospodar bun, să pot să mă duc mai departe”, a declarat Marian Vanghelie.

Lui Vanghelie i s-a adus apoi o Biblie, pe care a ținut să jure.

„Jur pe Biblie, în față românilor că nu am luat niciun ban din toți cei 300 de milioane de euro de care m-a întrebat domnul Mihai Gâdea și că nu am luat niciun ban de la acest om.

Dacă am luat bani, Dumnezeu să se uite deasupra noastră, dacă nu Dumnezeu să plătească începând de la domnul Coldea și toți ceilalți să îi plătească cu ce merită”, a declarat Marian Vanghelie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri