Caută
Close this search box.

Victoraș Micula scapă pentru a doua oară de arest

Judecătoria Oradea a respins joi, 27 mai, cea de a doua cerere de arestare formulată de procurori pe numele lui Victor Micula, fiul magnatului Viorel Micula, noua solicitare fiind în dosarul în care acesta e acuzat de încăşcarea regimului armelor şi muniţiilor.

Soluţia a fost pronunţată în sala de judecată pe scurt, fără ca judecătorul de drepturi şi libertăţi să dezvolte şi argumentele care au stat la baza verdictului, potrivit Adevărul. Hotărârea judecătorească nu este definitivă, putând fi contestată de procurori la Tribunalul Bihor.

Noua cerere de arestare a fost formulată de procurorul Gabriela Antohi de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea pe 13 aprilie, într-un dosar trimis în faţa instanţei în care fiul magnatului Viorel Micula a fost inculpat pentru 18 infracţiuni de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi 13 infracţiuni de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Concret, lui Victor Micula i se impută că în 2019 a tras cu o armă de asalt pe un pod din Oradea şi a cumpărat, deţinut şi folosit, fără autorizaţie, mai multe arme letale de vânătoare, printr-un interpus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri