Caută
Close this search box.

VIDEO Conf.Dr. Maria Georgescu, la MagnaNews LIVE: ”Legământ cu Ana Aslan”, o poveste despre succes și credință

Conf.Dr. Maria Georgescu, geriatru de elită în medicina românească, a fost invitata jurnalistei Rodica Sărmaș Furnea la MagnaNews LIVE, unde a vorbit despre cartea sa, ”Legământ cu Ana Aslan”, apărută de curând la Editura MyBestseller.

Maria Georgescu, eleva preferată a celebrei profesoare Ana Aslan, ea la rândul ei un medic  de excepție, realizează o carte-document, cu povești fascinante, alteori cutremurător de triste, despre fondatoarea gerontologiei mondiale. Gloria și apusul Anei Aslan deopotrivă sunt surprinse în acest volum.

Autoarea realizează o splendită incursiune în universul profesoarei Ana Aslan, oferind cititorului detalii inedite din activitatea celebrei savante, fotografii sau documente care nu au mai fost prezentate publicului.

Modul inuman în care a fost tratată profesoara din punct de vedere medical în ultimele momente de viață au fost surpinse de doctorița Maria Georgescu, redând astfel dramatismul și tristețea acelor zile.

Prima mea întâlnire cu Ana Aslan a fost într-o zi frumoasă de toamnă, în 1980, mediată de Dumnezeu și de prieteni”, mărturisește Maria Georgescu.

De aici, din această zi a anului 1980, începe și povestea de succes a autoarei, a cărei viață profesională este marcată în mod definitiv de întâlnirea cu Ana Aslan, fondatoarea geriatriei și gerontologiei, medicul care a hotărât, în premieră mondială, că bătrânețea este o boală curabilă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri