Caută
Close this search box.

VIDEO Dr. Vasile Bodnar: Regenerol, oaza de sănătate de la Săpânța

Dr. Vasile Bodnar, într-un interviu acordat MagnaNews LIVE, vorbește despre beneficiile Regenerolului, un produs important în asigurarea unui stil de viață sănătos. De asemenea, medicul relatează cum a transformat Centrul de Sănătate de la Săpânța într-un reper pe harta turismului medical din România.

Regenerolul este un produs unic în România. Am avut cu el rezultate excepționale în algiile pelviene cu cauză necunoscută, coxartroză, gonartroză, artroza tibio- tarsiana asociata cu neuropatie si insuficienta circulatorie periferica, spondiloze si tratament recuperare postoperator ( hernie de disc etc.) zona zoster, regenerare faciala , acnee cronica, ligamente, tendoane, articulatii”, ne-a declarat dr. Vasile Bodnar, inventatorul medicamentului.

Procesul de regenerare celulară înseamnă formarea de celule noi în hipoderm, stratul profund al pielii.
Celulele noastre au un ciclu de viață de 28 de zile după care mor și sunt eliminate în timp ce altele prind viață.

Acest proces de regenerare este mult mai intens în cazul tenurilor tinere, dar care, din păcate, încetinește odată cu înaintarea în vârstă, a explicat doctorul Bodnar.

Regenerol se găsește în 4 variante: cosmetic, gingival, intim și reumatic.

Plantele utilizate în tratamente sunt din zona muntoasă, auriferă a Maramuresului.

Regenerolul poate fi comandat online. Relatii despre produs si comenzi puteți obține la telefon 0740.081.828 sau email regenerolbodnarv@yahoo.com

„Ciuberele lui Solomon” sunt piesa de rezistență a Centrului de Recuperare si Regenerare de la Săpânța, unde doctorul Bodnar readuce tinerețea si sănătatea bolnavilor care îi trec pragul.

Doctorul Bodnar afirmă că baza de tratament de la Săpânța conține 5 surse de apă: sărată, sulfuroasă, bicarbonată, cu zeolit si ceai de plante. Pentru programări: bodnarvasile71@yahoo.com sau la telefon 0740 081 828

Activitatea medicului Vasile Bodnar

Doctorul Vasile Bodnar este absolvent al Facultății de Medicină Generală, Iaşi.

A urmat 3 ani de stagiatură la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, 1979 – 1983, medicină generală, iar în perioada 1983 – 1986 a fost medic secundar (rezident) obstetrică-ginecologie la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, specialitatea la Clinica I ginecologie Cluj Napoca, Clinica Ginecologie CARITAS, Clinica Oncologică FILANTROPIA.

A avut numeroase participări la congrese mondiale – Euromedicine, Montpellier, Paris, Besançon, Forbach, este membru titular al Societăţii Române de chirurgie hepato-bilo-pancreatică.

Vasile Bodnar a activat ca medic obstetrică-ginecologie în cadrul Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei.

În anul 2006, datorită activității medicale deosebite și a rezultatelor cercetărilor în Geriatria Pelvina, temă foarte rar abordată în lume, domnul doctor Bodnar a fost numit Dr. Honoris-Causa și membru al Academiei de Studii Înalte din Iasi.

Activitatea sa științifică este cuprinsă, parțial, în articole, publicații, lucrări prezentate la simpozioane medicale și două cărți editate la Editura „Junimea” Iași, Fitoterapia și Implicațiile Stresului Oxidativ în Patologia Umană și Nașterea Fiziologică, celule stem și nașterea subacvatică.

Din 01 iunie 2006, Vasile Bodnar a fost numit Manager General al Spitalului Municipal Sighetu Marmației, iar din toamna anului 2010 a fost numit Director General al DSP Maramureș.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri