Caută
Close this search box.

VIDEO Guvernul a lansat noua campanie de informare pentru vaccinarea anti-COVID-19

cîţu

Guvernul a lansat, joi, o nouă campanie media de informare cu privire la vaccinarea anti-COVID-19. Premierul Florin Cîțu a explicat că este vorba despre ”o abordare personală, bazată pe emoție”, în care oamenii sunt invitați să spună ce conține vaccinul pentru ei.

”Fiecare român care nu s-a vaccinat ar trebui să se gândească la ce-i lipsește și la cum i se schimbă viața dacă se vaccinează”, a spus Florin Cîțu, adăugând că România are dozele necesare de vaccin anti-COVID-19 și astfel nu există nicio scuză pentru ca populația să nu se vaccineze.

Astăzi deschidem o campanie de vaccinare nouă, cu o abordare personală, bazată pe emoție. Vaccinarea nu înseamnă doar statistici și cifre, este un bun comun al tuturor de care avem nevoie pentru revenirea la normalitate. Fiecare român care nu s-a vaccinat ar trebui să se gândească la ce-i lipsește și la cum i se schimbă viața dacă se vaccinează. De ce vă este dor astfel încât să aveți viața de dinainte de pandemie? Sunteți părinte, știți cât d egreu a fost anul trecut, în care copii au trebuit să stea acasă.

Acum avem vaccin și nu mai avem nicio scuză să nu ne vaccinăm. Eu zic că toți vrem să ne întoarcem la normalitate.

Nu v-ați vaccinat, dar vreți să mergeți să vă vedeți părinții mai des, vreți să mergeți în concediu, aveți temeri. Soluția este să vă vaccinați. E cel mai sigur mod de avea un concediu reușit”, a spus Florin Cîțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri