Caută
Close this search box.

Vlad Voiculescu spune că situaţia Andreei Moldovan e similară cu cea a lui Kovesi

vlad voiculescu

Copreşedintele USR PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu, afirmă că situaţia Andreei Moldovan, fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, este similară cu cea a procurorului-şef al EPPO, Laura Codruţa Kovesi, arătând că ambele au fost demise de la vârful unor instituţii, bucurându-se ulterior de apreciere în afara ţării.

Voiculescu, fost ministru al Sănătăţii, face precizările în contextul în care medicul Andreea Moldovan a anunţat luni că va lucra pentru OMS, la Geneva.

„Dr. Andreea Moldovan va lucra la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, la Geneva. Povestea recentă a Andreei este nu doar povestea unei românce profesioniste şi cinstite care are parte de apreciere mai degrabă în străinătate decât în ţara ei. Este o poveste comună a milioane de români.

Un detaliu suplimentar cred că merită remarcat: o româncă atacată de tot ce înseamnă presă mafiotă în această ţară a fost demisă de la vârful unei instituţii fără ca măcar o dată să îi fi fost reproşat ceva, fără să fi primit măcar un telefon înainte.

Ultima dată când se întâmpla ceva similar – în cazul LCK – măcar ieşea purtătorul de cuvânt să anunţe. Acum a fost un comunicat de presă. La câţiva ani distanţă, „statul român” a ales să acţioneze la fel”, a scris Voiculescu pe contul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri