Caută
Close this search box.

Actorul Harrison Ford a fost rănit în timpul filmărilor pentru „Indiana Jones 5”

harrison ford

Harrison Ford, în vârstă de 78 de ani, a fost rănit la umăr, în timpul filmărilor pentru „Indiana Jones 5”, astfel că actorul a fost nevoit să facă o pauză, în timp ce este stabilit tratamentul, scrie Variety.

Între timp, regizorul James Mangold va continua să filmeze fără Ford.

„În timpul repetiţiei pentru o scenă de luptă, Harrison Ford a suferit o accidentare la umăr”, a transmis într-un comunicat un purtător de cuvânt al Disney. „Producţia va continua, în timp ce este evaluat tratamentul adecvat, iar calendarul filmărilor va fi reconfigurat după necesităţi în săptămânile viitoare”.

Producţia pentru „Indiana Jones 5” a început luna aceasta în Marea Britanie. Nu au fost anunţate detalii legat de intriga filmului în care Ford va juca din nou rolul de arheolog aventurier. Din distribuţie fac parte Phoebe Waller-Bridge şi Mads Mikkelsen.

„Indiana Jones 5″ a fost amânat de mai multe ori, iar cel mai recent a fost stablit că va fi lansat pe 29 iulie 2022, după 14 ani de la cel mai recent lungmetraj din serie, „Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull”, şi după mai mult de patru decenii de la primul, „Raiders of the Lost Ark”.

Steven Spielberg, care a regizat primele patru filme din franciză, ar fi trebuit să regizeze, însă a renunţat în 2020 şi l-a solicitat pe Mangold, cunoscut pentru „Ford v Ferrari” şi „Logan”.

Este aşteptat ca Spielberg să rămână producător, în timp ce George Lucas, cu care a creat Indiana Jones, nu a fost implicat oficial în acest proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri