Caută
Close this search box.

Andrei Caramitru susţine că Maia Sandu este cel mai bun politician român

andrei caramitru

Andrei Caramitru, unul dintre influencerii cu mare impact în zona politică, a anunțat că Maia Sandu este „cel mai bun politician român, de departe, din ultimele multe multe generații”.

„Cel mai bun politician român, de departe, din ultimele multe multe generații. E Maia Sandu. E cu 10 clase peste oricine care a acum prin birouri sau parlament în București. Singura mare personalitate (nu e politician dar poate fi) – care a ieșit de pe aici de la revoluție încoace e Codruța Kovesi. Atât. Restul – praf.

Ps: a mai fost Coposu în anii 90. Atât. Și acum Maia”, a scris Caramitru, pe Facebook, exagerând, desigur. Ceea ce nu înseamnă că Maia Sandu nu este un politician foarte bun.

Cu trei săptămâni înainte de alegerile anticipate din Republica Moldova, un sondaj de opinie arată că partidul Maiei Sandu va spulberă coaliția prorusă, formată din comuniști și socialiștii lui Igor Dodon.

Partidul Acțiune și Solidaritate, din care provine Maia Sandu, este cotat cu 38,1%, în timp ce coaliția prorusă are numai 21,4%.

Sondajul a fost dat publicității de Armand Goșu. Analistul Sorin Ioniță subliniază că „Maia Sandu va rupe capul mafiei reunite”.

  

Alegerile parlamentare anticipate vor avea loc pe 11 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri