Caută
Close this search box.

Angajament de susținere, la Iași: Institutul Regional de Medicină Cardiovasculară prinde viață

Autorități locale și județene din regiunea Moldovei, deputați și senatori, reprezentanți ai Guvernului şi importanţi oameni de afaceri au semnat un angajament de susținere pentru construirea Institutului Regional de Medicină Cardiovasculară.

Prof. dr. Grigore Tinică a organizat la Iași o întâlnire medicală istorică! Totul e legat de un proiect menit să contribuie la realizarea unui obiectiv medical vital pentru sănătatea oamenilor din estul României, anume construirea Institutului Regional de Medicină Cardiovasculară în localitatea Miroslava.

Foto: Facebook/Grigore Tinică

La eveniment au participat medici, manageri de spitale, reprezentanți ai conducerilor Camerei Deputaților și Senatului, parlamentari din județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui și Vrancea, membri ai Guvernului României, autorități locale și județene, precum și reprezentanți ai societății civile. De asemenea, un invitat special a fost chirurgul William Turner, reputat chirurg din Marea Britanie, potrivit BZI.

Viitorul institut va necesita o investiție de aproximativ 350 de milioane de euro și va fi construit pe o suprafață de 12 hectare, în comuna Miroslava.

Citește si: Grigore Tinică, la MagnaNews LIVE: Capacitatea de susținere a spitalelor este limitată

Unitatea va avea 450 de paturi şi va acorda asistență medico-chirurgicală pentru toate specialitățile medicinei cardiovasculare și pentru patologiile conexe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri