Caută
Close this search box.

Anthony Fauci solicită Chinei să prezinte dosarele medicale ale cercetătorilor din Wuhan

anthony fauci

Anthony Fauci, consilierul medical principal al lui Joe Biden, a cerut Chinei să elibereze dosarele medicale pentru nouă persoane ale căror boli ar putea oferi indicii vitale pentru a determina dacă Covid-19 a apărut pentru prima dată ca urmare a unei scurgeri de laborator.

Dr. Anthony Fauci, șeful Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase din SUA, a declarat pentru  Financial Times  că înregistrările ar putea ajuta la rezolvarea dezbaterii cu privire la originile unei boli care a ucis peste 3,5 milioane de oameni din întreaga lume.

Înregistrările în cauză se referă la trei cercetători de la Institutul de Virologie din Wuhan care s-ar fi îmbolnăvit în noiembrie 2019 și șase mineri care s-au îmbolnăvit după ce au intrat într-o peșteră de lilieci în 2012.

Oamenii de știință de la Institutul de Virologie din Wuhan au vizitat peștera pentru a preleva probe din lilieci. Trei dintre mineri au murit. Shi Zhengli, principalul expert al institutului, a negat anterior că ar fi existat infecții în laborator – o afirmație pe care Fauci nu a contestat-o, dar a spus că ar trebui investigată în continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri