Caută
Close this search box.

Călăraşi: Un angajat al unui centru de plasament, reţinut de poliţie. Ce a făcut bărbatul

Anchetă la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Călăraşi. Un angajat al unui centru de plasament din de pe raza comunei Ulmu a fost reţinut de către poliţişti, după ce a fost reclamat de doi adolescenţi din centrul social. Bărbatul de 58 de ani este acuzat că i-ar fi pălmuit pe tineri.

Plângerea a fost făcută vineri, de adolescenții în vârstă de 14 și 16 ani, rezidenţi în cadrul unui centru de plasament de pe raza comunei Ulmu, care ar fi fost agresaţi fizic.

Concret, cei doi au fost loviţi cu palma de către un angajat al centrului, iar unul dintre tineri a sunat la poliţie reclamând agresiunea.

„În fapt, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, au fost agresaţi de un angajat al centrului, în vârstă de 58 de ani, aflat în timpul programului de lucru. Ulterior, în urma probatoriului administrat, faţă de bărbatul în cauză s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă”, informează Poliţia judeţeană Călăraşi, potrivit news.ro.

Potrivit DGASPC Călăraşi, beneficiarii serviciilor sociale acordate în casa de tip familial „Floare de Colţ”(Ulmu) sunt copii sau tineri, cu dizabilităţi accentuate, medii şi uşoare, de ambele sexe, cu vârsta între 3-18 ani şi peste 18 ani, care urmează o formă de învăţământ profesional, liceal, postliceal sau universitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri