Caută
Close this search box.

Ciolacu: „N-am spus că a fost respins PNRR. Asta nu se va întâmpla, desigur!”

ciolacu

Marcel Ciolacu, confruntat cu un val dur de reacții, după ce a lansat un fake news, despre respingerea PNRR de către Comisia Europeană, susține că el nu a spus așa ceva. „Asta nu se va întâmpla, desigur”, declară acum Ciolacu.

„Stimate domn, eu mă refeream la observațiile trimise de Comisia Europeană. Nu că ar fi fost respins planul. Asta nu se va întâmpla, desigur. Până și planul domnului Ghinea va fi aprobat într-un final. Problema este că a trimis un plan atât de prost, încât vedeți ce se întâmplă acum”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Da, într-adevăr, Marcel Ciolacu foloseşte o şmecherie politică. El nu a folosit, cu o zi în urmă, termenul „respins”, ci a ales un alt predicat: a pulveriza. Ciolacu declarase la Antena 3 că „pur și simplu Comisia a pulverizat PNRR”.

”Pur și simplu, Comisia a pulverizat PNRR. Am spus de la început că banii au destinație către firmele de consultanță politică ale lor. Am adus documente cu cine a creat acest PNRR, sunt companii străine (…) Cred că le-a sărit pixul din mână la Comisie, când au citit aceste gogomănii! Unde e România Educată a lui Iohannis? E făcută praf, o rușine”.

Liderul PSD s-a referit la faptul că anumite companii au făcut unele documente din PNRR, pentru a beneficia direct de bani, ceea ce a catalogat drept infracțiune:

”E infracțiune, e conflict de interese. Anumite companii au făcut documente ca să beneficieze direct de acești bani, cine a mai auzit de asta? Cine din PSD mai rămânea în minister după asta? Era luat cu duba, pe Știrbei Vodă”, a mai afirmat Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri