Caută
Close this search box.

Clotilde Armand a anunţat că nu face nici un compromis în faţa mafiei gunoiului

clotilde armand

Clotilde Armand a afirmat că firma Romprest Service SA solicită de la Sectorul 1 plata sumei totale de 350 de milioane de lei, aproximativ 1 milion de lei/zi, adică o treime din bugetul unitățîi administrativ-teritoriale.

„Nu facem nici un pas înapoi în fața mafiei gunoiului. Ridicați gunoiul sau plecați!”, a declarat Clotilde Armand.

Edilul a prezentat consilierilor care este situația contractului cu compania Romprest Service SA. Consilierii locali au respins două proiecte inițiate de primarul Sectorului 1, care priveau derularea contractului cu Romprest Service.

„Costul salubrizării pentru anul trecut a fost de 266 de milioane de lei, la care se adaugă facturi de 83 de milioane de lei, aflate în litigiu, ceea ce înseamnă un total de 350 de milioane de lei, pe care Romprest consideră normal să îi primească într-un an, rezultă un total de 1 milion de lei pe zi, adică o treime din bugetul Sectorului 1. Noi nu ne putem menține la asemenea costuri,” a afirmat edilul.

Primăria a plătit de la începutul anului 60 de milioane de lei pentru patru luni, bugetul fiind de 130 de milioane pentru tot anul.

„Trebuie să știți că am plătit în avans toate facturile care sunt legate de gunoiul menajer. Am primit astăzi cei trei sortatori cu care lucrăm.

Sortatorii spun că nu au mai fost plătiți din februarie, deși noi am achitat facturile către Romprest, ceea ce înseamnă o sumă de 6 milioane de lei. Aici vorbim despre facturile pentru persoanele fizice.

Nici facturile pentru persoanele juridice nu au fost plătite, dar aici nu am ce să fac. Am plătit vineri în avans, în sensul că factura nu era scadentă, o sumă de 9 milioane de lei, pentru a debloca situația”, a afirmat primarul Sectorului 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri