Caută
Close this search box.

Clotilde Armand: „S-au terminat diamantele, dle Ciolacu?”

clotilde armand

Clotilde Armand a reacționat, după ce președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că susține orice inițiativă cetățenească de declanșare a unui referendum pentru demiterea primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, și a acuzat PSD de aranjamente cu mafia gunoiului.

”Rar mi-a fost dat să văd pe posturile de televiziune și pe siteurile de „știri” abonate până să ajung eu primar la banii Primăriei Sectorului 1 atâtea știri false despre mine. La toate acestea se adaugă și declarația președintelui PSD care vrea referendum pentru demiterea mea.

Știți de ce? Pentru că le-am deranjat aranjamentele cu mafia gunoiului. Pentru cel mai scump contract de salubrizare din istoria României plătit de cetățenii Sectorului 1, contract realizat în anul 2008 și atribuit cu dedicație acestei firme șantajiste pe o perioadă de 25 de ani, un contract care a hrănit mulți politicieni, primari și „jurnaliști”.

Nivelul manipulării din ultimele zile mă ambiționează să lupt și mai tare iar referendumul făcut de PSD este cea mai bună dovadă că este foarte bine ce facem. Cum să nu vrea dl. Ciolacu să mă demită dacă de când sunt eu primar nu mai merg banii la PSD?! S-au terminat diamantele, dle. Ciolacu?”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Ea a făcut referire la dosarul de corupție al fostului primar PSD din Sectorul 1, Daniel Tudorache, acuzat de procurorii DNA de complicitate la trafic de influență și spălare a banilor, inclusiv prin cumpărarea de diamante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri