ISUBIF a transmis un mesaj RO-Alert de cod portocaliu de vreme severă chiar în momentul în care, pe Arena Națională, a început meciul Austria-Macedonia de Nord, de la Campionatul European.

„AVERTIZARE METEO COD PORTOCALIU – In Bucuresti, vijelie, rafale de peste 60-65 km/h, grindina de mici si mediu dimensiuni, averse torentiale. Perioada de manifestare 13.06.2021, intre orele 19:10 – 20:30. Evitati deplasările şi luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie. Urmaţi instructiunile autoritatilor. Accesaţi canalele media și aplicaţiile din mediul on-line ale DSU, IGSU şi ANM pentru mai multe informații și actualizări despre eveniment”, a transmis ISUBIF.

Ce se întâmplă în meciul de EURO, ACUM

Chiar în momentul în care citiți acestor rânduri, scorul pe Arena Națională din București, în meciul AUSTRIA-MACEDONIA DE NORD din cadrul EURO 2020, este 3-1. Iată cele mai importante repere ale partidei:

Min. 18: GOL AUSTRIA! Sabitzer il vede perfect pe Lainer si il lanseaza cu o diagonala, fundasul preia si inscrie cu un sut la coltul lung.

Min. 28: GOL MACEDONIA! Alioski paseaza gresit, Hinteregger respinge balonul in adversar, care scapa cu Bachmann! Portarul scapa balonul din maini, iar Pandev profita si inscrie.

Min. 52: Se incing spiritele pe Arena Nationala! Macedoneanul Alioski vede cartonasul galben dupa o intrare dura la austriacul Schlager.

Min. 64: Ocazie Austria! Gregoritsch trimite cu capul din careu, dar Dimitrievski e atent si blocheaza.

Min. 63: Ocazie Macedonia! Sut puternic al lui Nikolov, dar Bachmann a blocat bine! Balonul a ajuns la Pandev, care a incercat o reluare pe sus, dar a trimis peste poarta.

Min. 78: GOOOOOOOL AUSTRIA! David Alaba ii paseaza perfect lui Gregoritsch, care trimite in poarta cu un sut din sase metri.

Min. 88: GOOOOOL AUSTRIA! Bejtulai degajeaza gresit balonul, Arnautovic profita de eroare, scapa singur cu portarul si inscrie cu un sut din 10 metri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here