Caută
Close this search box.

Codrin Ştefănescu continuă să plângă pe umărul lui Liviu Dragnea

codrin ştefănescu

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, a fost la Penitenciarul Rahova, să-l viziteze din nou pe Liviu Dragnea.

Ștefănescu a mărturisit într-o postare, pe pagina personală de Facebook, că l-a găsit pe fostul lider al social-democraților abătut și îngrijorat.

„Ieri am fost să-l vizitez pe Liviu! I-am transmis multe dintre mesajele voastre și i-am povestit ce s-a ales de București. Și de țară, în general! Nu l-am văzut niciodată atât de abătut și îngrijorat.

S-a ales praful de tot și el încă zace acolo! Și e ținut în continuare, amânat și pedepsit de aceeași grupare rezist cu care ne-am luptat până de curând! Asta am vrut să vă spun!”

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai 2019, de magistrații ÎCCJ, la trei ani și șase luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Fostul președinte al PSD a solicitat în repetate rânduri liberarea condiționată, însă instanța i-a respins în mod constant cererea. Dragnea va putea să ceară din nou să iasă mai devreme din spatele gratiilor, abia la finalul lunii august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri