Caută
Close this search box.

Cum a fost descoperit beat copt, de Vitesse Arnhem, Robin Gosens, internaţionalul german

robin gosesns

Robin Gosens (26 de ani) a fost omul meciului Germania – Portugalia, terminat cu scorul de 4-2. Nemții au descoperit că fotbalistul are un picior mai lung decât celălalt, aşa cum a fost şi marele vârf de gura porţii german, din anii 70, Gerd Muller, care a câştigat Weltmeisterschaft-ul din 1974, cu Die Manschaft.

Nu numai atât, ciudăţeniile continuă. Născut dintr-o mamă nemţoaică și un tată olandez, Gosens nu a jucat niciodată la juniori, a făcut pasul direct la amatori și apoi la profesionism.

Visul lui nu a fost să ajungă fotbalist, ci polițist, scrie Bild, citat de gsp. Robin Gosens a ajuns în fotbalul mare la Vitesse Arnhem. Olandezii l-au descoperit, după un meci jucat la amatori, când era rupt de beat.

„Am fost dintre aceia care consideră că joacă chiar mai bine după câteva pahare de alcool. Așa că, înaintea unui meci de amatori, n-am avut nici o problemă să merg la o petrecere. Am venit rupt de acolo, dar chiar și așa am făcut un meci bun și am dat și gol.

La final, nu știam cum să fac mai repede un duş și să ajung în pat, când pe umăr mă bate cineva și-mi vorbește într-o germană aproximativă:

Vrei să mergi cu noi, la Arnhem, să dai niște probe de joc?. Mi-am dat acordul privind în jos, pentru ca scouterul lui Vitesse să nu simtă mirosul de alcool”, a povestit Gosens, în Bild. Acum joacă la Atalanta Bergamo, unde este unul dintre cei mai importanți jucători ai italienilor.

În partida cu Portugalia lui Cristiano Ronaldo, fotbalistul a dat un gol, două pase de gol și a fost declarat jucătorul meciului.

https://www.youtube.com/watch?v=wUDUc3SHSzs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri