Caută
Close this search box.

Dan Tudorache, fost primar PSD Sector 1, încă un dosar penal

daniel tudorache

Procurorii DNA au solicitat Primăriei Sectorului 1 să le predea mai multe documente din mandatul lui Dan Tudorache, privind serviciile juridice plătite de Poliția locală a Sectorului 1, în ultimii 4 ani, au declarat pentru G4media.ro surse judiciare.

Solicitarea a fost făcută în dosarul penal 70/P/2021. Procurorii Sorin Melnic și George Adrian Matei de la Secția I de Combatere a Corupției din DNA au cerut:

– toate hotărârile Consiliului Local al Sectorului 1 din perioada 2017 până în prezent prin care au fost aprobate achiziții de servicii juridice externe pentru Poliția locală a Sectorului 1

– procesele-verbale ale acestor sedințe de CL

– expunerile de motive ale primarilor, rapoartele de specialitate și avizele comisiilor de specialitate

Documentele trebuie predate la DNA până la data de 25 iunie 2021, potrivit acelorași surse.

În februarie, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a dezvăluit pe Facebook, că Mihai Drăgan, avocatul fostului primar PSD Daniel Tudorache, a fost plătit cu 2 milioane de lei între 2018 și 2020 de Poliția Locală a Sectorului 1.

Avocatul este cel care l-a reprezentat pe Dan Tudorache în procesele intentate în încercarea de a schimba rezultatul scrutinului organizat în septembrie 2020.

Potivit publicației Buletin de București, Poliția Locală a plătit foarte bine case de avocatură și avocați, deși are angajați la Serviciul Juridic. Aceștia și-au primit lefurile, deși responsabilitatea lor era de a reprezenta instituția în procese. Detalii aici.

Și avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu, a încasat bani pentru servicii juridice, însă direct de la Primăria Sectorului1, nu de la Poliția locală a Sectorului 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri