Florin Cîțu este cea mai bună soluție pentru PNL, declară la RFI senatorul liberal Daniel Fenechiu, care-l susține pe premier la Congresul din septembrie.

Parlamentarul îi răspunde de asemenea președintelui formațiunii, Ludovic Orban, care a afirmat recent că a fost părăsit de liberali la negocierile pentru formarea coaliției: ”Nu am sesizat acest lucru. Înțelegerea a fost negociată exclusiv de Orban”.

Daniel Fenechiu declară că există doi poli de putere în PNL: ”Și eu constat ca și alții că în momentul de față există o anumită situație nu foarte fericită în partid, cu doi centri de putere. Pe de altă parte, constat că Florin Cîțu exercită o guvernare foarte bună, constat că vântul schimbării este destul de prezent în PNL și Florin Cîțu este o soluție de viitor mai bună decât actualul președinte, Ludovic Orban”.

Citește și: Marcel Ciolacu trece în revistă motivele pentru care „guvernul Cîțu trebuie să plece

Întrebat dacă a ales să-l susțină pe Florin Cîțu și pentru că este nemulțumit de modul în care a negociat Ludovic Orban împărțirea ministerelor când s-a format coaliția, senatorul a răspuns: ”Da, sunt multe lucruri care au contat. Fără discuție și ăsta a fost unul din elementele care a fost important, dar mai presus de orice, eu plec de la premisa că Orban a fost un prim-ministru bun, a fost un președinte care și-a făcut treaba. În momentul ăsta însă lucrurile arată că cea mai bună soluție pentru PNL este Florin Cîțu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here