Caută
Close this search box.

Daniel Fenechiu (PNL): Există o situație nefericită în partid, cu doi centri de putere

Florin Cîțu este cea mai bună soluție pentru PNL, declară la RFI senatorul liberal Daniel Fenechiu, care-l susține pe premier la Congresul din septembrie.

Parlamentarul îi răspunde de asemenea președintelui formațiunii, Ludovic Orban, care a afirmat recent că a fost părăsit de liberali la negocierile pentru formarea coaliției: ”Nu am sesizat acest lucru. Înțelegerea a fost negociată exclusiv de Orban”.

Daniel Fenechiu declară că există doi poli de putere în PNL: ”Și eu constat ca și alții că în momentul de față există o anumită situație nu foarte fericită în partid, cu doi centri de putere. Pe de altă parte, constat că Florin Cîțu exercită o guvernare foarte bună, constat că vântul schimbării este destul de prezent în PNL și Florin Cîțu este o soluție de viitor mai bună decât actualul președinte, Ludovic Orban”.

Citește și: Marcel Ciolacu trece în revistă motivele pentru care „guvernul Cîțu trebuie să plece

Întrebat dacă a ales să-l susțină pe Florin Cîțu și pentru că este nemulțumit de modul în care a negociat Ludovic Orban împărțirea ministerelor când s-a format coaliția, senatorul a răspuns: ”Da, sunt multe lucruri care au contat. Fără discuție și ăsta a fost unul din elementele care a fost important, dar mai presus de orice, eu plec de la premisa că Orban a fost un prim-ministru bun, a fost un președinte care și-a făcut treaba. În momentul ăsta însă lucrurile arată că cea mai bună soluție pentru PNL este Florin Cîțu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri