Caută
Close this search box.

Descoperire şocantă! Copil mort, găsit ascuns sub pat într-o locuinţă din Cernavodă

Descoperire șocantă, într-un apartament din Cernavodă. O fetiță, de nici doi ani, zăcea fără viaţă sub pat. Mama a luat-o la fugă atunci când i-a văzut pe poliţişți.

Oamenii legii au fost chemaţi de bunica copilului, îngrijorată că nu îşi mai văzuse nepoata. Mama, o pacientă cu probleme psihice, era verificată săptămânal de autorităţi.

Vecinii se bucurau când o vedeau zilnic, scoasă la plimbare prin fața blocului din Cernavodă.

Conform unor surse din cadrul anchetei, cea care a sunat la 112 este chiar bunica fetiței, potrivit TVR A ajuns în apartament și și-a întrebat fiica unde este copilul. Aceasta i-a repetat că este la o femeie și este în siguranță.

Polițiștii și un echipaj de la ambulanță au intrat în alertă. Dar au ajuns prea târziu. Au găsit copila sub pat, într-o albie. Nu mai trăia. Mama este principalul suspect în acest caz.

În luna aprilie, instanța a stabilit ca fetiţa să fie crescută de mamă, părinţii aveau custodie comună iar tatăl plătea pensie alimentară. Autoritățile știau că femeia urmează un tratament medical şi era sub supraveghere. În fiecare săptămână era verificată de reprezentanți ai Direcției pentru Protecția Copilului.

Mama copilului este în custodia autorităților și va fi supusă unei expertize medicale. Pentru moartea copilei, a fost deschis un dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri