Caută
Close this search box.

Diana Şoşoacă le-a adus lui Florin Cîţu şi Ludovic Orban un sac negru de cadavre

diana şoşoacă

Senatorul independent Diana Șoșoacă a venit la microfonul Legislativului, în plen, dotată cu un sac mare, negru, pentru cadavre. Astfel echipată, a spus:

„Voiam să îi spun domnului Orban că dacă îmi acordă 2-3 minute îl ajut să scape de domnul Cîțu. Această guvernare este inimaginabil de distrugătoare pentru poporul român.

Mă uitam pe GPS, să văd unde sunt autostrăzile pe care ajung la Iași. Mă uitam să mă uit unde este PIB-ul. Mă uitam cum bolnavii cronici nu au dreptul nici acum să intre în spitale, să se trateze.

26.000 de oameni au murit de Covid, ca să aflăm că doar 217 au fost morți de Covid. Dar mai vin morți din urmă. Mă uitam la vaccinare. Eu știam că trebuie să aibă motive medicale, nu mici, nu muștar, nu trotinete.

Trebuia să anunțați românii că această vaccinare are efecte adverse. Când, domnule Cîțu, vă uitați în urmă, pe mâinile dvs. și ale întregului guvern stă sânge.”

Ulterior, Diana Șoșoacă, conform Digi24, a plecat de la tribuna Parlamentului țipând, atunci când preşedintele şedinţei, Ludovic Orban, i-a tăiat microfonul. Apoi, a luat sacul pentru cadavre, cu care a venit la microfon, şi l-a pus în fața premierului Florin Cîțu.

Apoi, Diana Şoşoacă a fost scoasă afară din sală, de chestori, la solicitarea președintelui Camerei Deputaților.

„Doamna senator, comportați-vă civilizat și nu vă bateți joc de această instituție. Chestorii, luați sacul”, a cerut, de la tribuna Parlamentului, Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri