Caută
Close this search box.

Emil Boc este șeful de campanie al lui Florin Cîțu

emil boc

Primarul Clujului, Emil Boc, va fi șeful de campanie al premierului Florin Cîțu, pentru șefia PNL. Anuntul a fost făcut în direct, la Realitatea PLUS. Anunțul a fost făcut de Cristian Băcanu, fostul candidat PNL la Primăria Sectorului 5.

Deputatul Cristian Băcanu, președintele PNL Sector 5, se numără printre liderii formațiunii care și au anunțat sprijinul pentru Florin Cîțu în cursa pentru șefia partidului și a fost prezent la anunțul candidaturii acestuia.

„Primarul Emil Boc, un om extrem de performant în administrația publică, a făcut o opțiune și va fi șeful de campanie al lui Florin Cîțu, asta dacă nu mă înșel eu”, a spus Cristian Băcanu.

Premierul Florin Cîțu a vorbit în această seară, într-o emisiune TV, despre candidatura sa la șefia PNL. Cu acest prilej, șeful Guvernului a spus că nu are ce să îi reproșeze actualului președinte al liberalilor, Ludovic Orban.

Cu toate astea, Cîțu spune că va candida la șefia partidului pentru că se poate mai bine și pentru că este momentul ca „PNL să facă un pas spre o conducere nouă, europeană”. Mai mult decât atât, Cîțu susținut că „și în Coaliție lucrurile ar fi tranșate mai simplu dacă ar fi el președintele PNL”.

Premierul Florin Cîţu susţine că preşedintele Klaus Iohannis nu se implică în competiţia internă pentru funcţia de preşedinte al PNL. Șeful Guvernului nu se rezumă, însă, la această afirmație și merge mai departe, spunând că opţiunea şefului statului a fost manifestată în momentul în care a numit premierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri