Caută
Close this search box.

Era însărcinată, atunci când s-a aruncat cu maşina, în lac. Ce motive avea pictoriţa ieşeancă

însărcinată

Pictorița de 30 de ani, care s-a aruncat pe 26 iunie, cu mașîna, într-un lac de lângă Iași și a fost salvată de un polițist, care se afla în zonă, nu este divorțată.

Ea este cea care a cerut divorț de soțul ei, medic plastician la „Sfântul Spiridon”, iar divorțul a fost cerut încă de pe 21 ianuarie. Cele două persoane nu s-au prezentat în fața judecătorilor, la procesul stabilit pentru 28 aprilie, scrie Ziarul de Iaşi.

Tânăra ceruse să se stabilească exercitarea autorității părintești, stabilirea domiciliului minorului și o pensie de întreținere. Procesul a fost suspendat de către judecători, deoarece cei doi soți nu s-au prezentat la proces, așadar sunt în continuare căsătoriți.

Tânăra și soțul ei au împreună un copil, iar acum ea ar fi însărcinată. Pe 26 iunie, pictorița a consumat o cantitate mare de alcool, s-a urcat la volan și a plonjat cu mașîna în lac. A fost salvată de un polițist local, care era de serviciu, în apropiere.

Polițiștii au descoperit că tânăra avea o alcoolemie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Apoi, judecătorii au hotărât să fie eliberată, urmând să fie cercetată sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri