Caută
Close this search box.

Florin Cîţu le cere prefecţilor să anuleze evenimentele în aer liber din zonele cu cod roşu sau portocaliu

cîţu

Premierul Florin Cîţu le-a solicitat, duminică, prefecţilor să ia legătura cu organizatorii de evenimente în aer liber din zonele cu cod galben, portocaliu sau roşu de inundaţii pentru a le transmite riscurile la care se expun.

„Aş vrea ca prefecţii să ia legătura cu organizatorii de evenimente în spaţiu liber, mai ales în zonele în care avem cod portocaliu şi cod roşu, să le spună riscurile la care se expun. Trebuie să fim foarte atenţi aici.

Organizatorii pot să ia decizia să amâne un eveniment, să-l reprogrameze, să-l anuleze, dar în acele zone unde avem cod portocaliu şi cod roşu prefecţii trebuie, şi aici subliniez, să ia legătura cu organizatorii să le spună riscurile la care se expun. (…) Sunt evenimente, avem şi proteste, avem şi evenimente sportive, manifestări religioase şi avem şi alte evenimente la nivelul caselor de cultură ale studenţilor, Ministerului Educaţiei ş.a.m.d.

Deci, în toate aceste zone în care avem cod portocaliu şi cod roşu, prefecţii trebuie să ia legătura cu organizatorii acestor evenimente, astăzi şi mâine, pentru a-i informa despre riscurile la care se expun”, a spus Cîţu la videoconferinţa cu prefecţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri