Caută
Close this search box.

Gabriela Firea îl face pe şeful Gărzii de Mediu „un ridicol neprofesionist”

gabriela firea

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea atrage atenţia că Bucureştiul are un masterplan pentru gestionarea deşeurilor, în care este prezentată situaţia actuală, dar şi de ce ar fi nevoie pentru o gestionare eficientă.

„Bucureştiul are un Master Plan pentru tratarea deşeurilor, domnule Berceanu, fost consilier general, actual şef al Gărzii de Mediu,- Zorro al Gunoaielor!”, afirmă Firea, menţionând că Berceanu a votat împotriva aprobării Masterplanului, în 2019.

„Capitala e plină de gunoaie şi rozătoare, la aproape 10 luni de mandat al noilor primari de «dreapta», dar şeful Gărzii de mediu, un ridicol neprofesionist tot de «dreapta», face declaraţii abracadabrante! Bucureştiul are un Master Plan pentru tratarea deşeurilor, domnule Berceanu, fost consilier general, actual şef al Gărzii de Mediu,- Zorro al Gunoaielor!”, a afirmat Gabriela Firea, într-o postare pe Facebook.

Ea a amintit că, în 27 august 2019, Consiliul General al Municipiului Bucureşti a votat Hotărârea 455 privind aprobarea Master Planului pentru sistemul integrat al deşeurilor la nivelul Capitalei.

„Aţi fost prezent şi aţi votat împotrivă, aşa cum aţi făcut-o, dvs. şi colegii de la USR, pe tot parcursul mandatului meu, fie că a fost vorba de susţinerea familiilor care îşi doreau copii sau pentru persoanele cu dizabilităţi. Master planul este un document strategic privind gestionarea deşeurilor la nivelul Bucureştiului în care este prezentată atât situaţia actuală, cantităţile de deşeuri care se produc la nivelul Bucureştiului, instalaţiile actuale de tratare şi eliminare a deşeurilor, precum şi nevoile, adică ce instalaţii trebuie dezvoltate la nivelul Bucureştiului pentru gestionarea eficientă a deşeurilor”, a adăugat Firea.

Fostul primar general a arătat că finalizarea documentului a durat mai mulţi ani, acesta fiind realizat cu o firmă de consultanţă şi pus în dezbatere publică.

„E mult mai simplu să declaraţi acum, când ne mănâncă şobolanii din cauza colegei dvs, Clotilde Armand şi a lui Nicusor Dan, că nu s-a făcut nimic în trecut! Adevărul, însă, este altul şi există dovezi precum Hotărârea de Consiliu menţionată şi zecile de ştiri de pe net. Mai citiţi, înainte să vorbiţi!!”, a continuat ea.

Firea a susţinut că Planul de gestionare a deşeurilor din Bucureşti pentru perioada 2019-2025 este „lăsat la cheie la PMB, dar pe dvs şi pe Primarul din Dulap nu vă interesează decât să aruncaţi banii pe fereastră şi semnaţi alte contracte de consultanţă”.

„Vă avertizez că voi urmări atent şi voi sesiza instituţiile abilitate în cazul în care veţi decide să ignoraţi documente aprobate şi aflate în vigoare, ce ar trebui doar implementate, precum acest Master Plan! Ne-am convins, deja, ca oamenii noi ca dvs votează doar ce le aduce beneficii personale şi îşi aduc aminte doar ce le convine”, a conchis Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri