Caută
Close this search box.

În mod surprinzător, într-un moment favorabil partidului său, Marcel Ciolacu mai dă răgaz Guvernului Cîţu vreo16 zile: Depunerea moţiunii de cenzură a PSD se amână!

ciolacu

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Florin Cîțu va fi depusă cel mai târziu în 24 iunie, a anunțat, joi seara, președintele PSD, Marcel Ciolacu. Totuși, în urmă cu numai două săptămâni, liderul PSD anunţa că social-democraţii vor depune o moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului Cîțu pe data de 14 iunie, adică, iată, la numai 3 zile de la data falimentului răsunător al PNRR…

„Noi venim cu moțiunea de cenzură cel târziu pe 24. (…) Oamenii ăștia au luat-o razna de tot! Toți parlamentarii au fost trimiși acolo de români, indiferent de la ce formațiune. Au voie unii să voteze cu USR, dar nu cu PSD? Trăim o demență. Toate minciunile lor apar în fiecare zi, e un dezastru să atragi fonduri, granturi de 1 euro pe zi, dar cum să faci împrumuturi de 15 miliarde de euro și Comisia să spună că nu au făcut nimic în PNRR, că au venit cu aberații? Consultanții romani sunt idioți? Trebuie plătiți la 450 de euro, iar cei străini la 1250 de euro?”, a spus Marcel Ciolacu.

Nu uitați însă că, după depunerea pe 24 iunie, votul efectiv ar putea avea loc tocmai pe 28, 29 sau 30 iunie!

Președintele Camerei Deputaților a declarat, miercuri, că moțiunea simplă, contra ministrului Cristian Ghinea, va fi citită luni, 14 iunie, iar votul se va da marți.

Absolut normal în aceste condiții, Ludovic Orban a fost ironic la adresa Opoziției, spunând că încă nu știe nimic de moțiunea de cenzură, dar o așteaptă până la finalul sesiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri