Caută
Close this search box.

Înfiorător. Ioan Crişan ar fi ars de viu!

ioan crişan

Nu explozia l-ar fi omorât pe omul de afaceri arădean, ci flăcările care au cuprins ulterior maşina.

Omul de afaceri Ioan Crişan, decedat în urma exploziei care a avut loc sâmbătă, 29 mai, în parcarea supermarketului Profi din Vlaicu, a ars de viu. Iniţial, primele informaţii indicau faptul că suflul exploziei l-a omorât pe loc pe arădean.

Însă o filmare primită de www.aradon.ro de la un cititor dovedeşte faptul că Ioan Crişan a supravieţuit exploziei, fiind, însă, ucis de flăcările care au cuprins maşina. Filmarea începe după câteva secunde de la momentul deflagraţiei care l-a aruncat pe afaceristul arădean pe bancheta din spate a maşinii sale.

Trebuie precizat că, după ce a fost aruncat pe bancheta din spate a maşinii, pe Ioan Crişan au căzut scaunul şi spătarul din faţă, de la locul şoferului. După câteva secunde de linişte, scaunul căzut pe afacerist începe să se mişte.

Crişan încerca din răsputeri să iasă din maşina distrusă de explozie. În tot acest timp, incendiul începe tot din locul în care a fost montată bomba, de sub scaunul şoferului, flăcările crescând de la o secundă la alta.

Afaceristul continuă să se zbată secunde bune, încercând să se elibereze de sub scaunul căzut peste el şi încercând să ajungă cu mâna dreaptă la mânerul portierei din dreapta, spate.

Din păcate, cel mai probabil, din cauza rănilor provocate de explozie, afaceristul de 66 de ani nu mai are forţa necesară să deschidă uşa şi să se elibereze. Uşor-uşor, flăcările acaparează tot interiorul maşinii, semnând condamnarea la moarte a arădeanului.

Prin prisma acestor noi informaţii, apare un mare semn de întrebare: Ioan Crişan ar fi putut să supravieţuiască dacă incendiul era stins înainte să cuprindă toată maşina? Într-adevăr, cel mai probabil, rănile provocate de bomba care a explodat în Mercedesul omului de afaceri erau foarte grave şi, poate, chiar şi acestea l-ar fi ucis pe Crişan ulterior.

Dar, ţinând cont de faptul că omul a luptat pentru viaţa lui, a încercat să se elibereze din capcana care a devenit propriul autoturism, poate că viaţa lui ar fi putut să fie salvată. Numai că, din păcate, flăcările au inundat mult prea repede întregul habitaclu, iar intervenţia unui trecător, care a încercat să stingă focul cu un extinctor auto, nu a avut nicio şansă de izbândă.

Din cauza imaginilor tulburătoare în care se vede cum Ioan Crişan luptă pentru viaţa lui, am decis să nu publicăm video-ul care demonstrează faptul că omul de afaceri trăia după explozie şi, din păcate, ulterior a avut parte de cea mai groaznică moarte posibilă: a ars de viu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri