Caută
Close this search box.

Instanţa a decis cine deţine palmaresul Stelei, inclusiv Cupa Campionilor din ’86

palmaresul stelei

Conflictul neîncetat dintre FCSB și CSA Steaua este departe de a se încheia, iar palmaresul roș-albaștrilor reprezintă în momentul de față un alt motiv de judecată între cele două grupări!

Au trecut deja foarte mulți ani de când toată suflarea roș-albastră s-a împărțit în două tabere, iar suporterii fie au optat pentru susținerea echipei lui Gigi Becali, fie au ales să meargă cu formația care a promovat recent în Liga a 2-a.

Dacă fanii au ales încă de la început de partea cui să fie, palmaresul, dar și noul stadion din Ghencea încă reprezintă un motiv de rivalitate între cele două grupări.

În urmă cu puțin timp, Asociația Salvați Steaua a postat un mesaj pe contul de Facebook prin care a prezentat soluția prununțată de instanța de apel în ceea ce privește palmaresul. Potrivit judecătorilor, Clubul Sportiv al Armatei Steaua București deține palmaresul din anul 1947 și până în 1998.

„Astăzi, după îndelungi așteptări, avem soluția pronunțată de instanța de apel în privința palmaresul. Recunoaștem că nu concordă cu susținerile noastre întru totul, dar nu ne recunoaștem învinși.

Instanța a decis să admită în parte apelul fostei Societăți Fotbal Club Steaua București S.A. și, astfel, să respingă acțiunea C.S.A. privitoare la constatarea existenței dreptului asupra palmaresului echipei de fotbal din 1947 până în 2003. Totuși, DEȘI NU S-A CERUT ASTA, forul jurisdicțional dispune că palmaresul aceleiași echipe aparține C.S.A. din 1947 până în 1998.

Oricât de ciudată ni s-ar părea acum această soluție, prin aceea că instanța s-a pronunțat asupra unei chestiuni nesolicitate, singurul remediu este formularea căii de atac a recursului”, s-a arătat în postarea celor de la Asociația Salvați Steaua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri