Caută
Close this search box.

Ionuţ Cristache spune că el luptă, în TVR, pentru principii. Dar acestea sunt legate de parale

ionuţ cristache
Ionuț Cristache susține că motivul pentru care a dat în judecată TVR, pentru a-i fi mutată înapoi emisiunea în prime-time, este „lupta pentru principii”.
Veniturile lui Cristache și viitorul emisiunii sale depind însă de îndeplinirea targeturilor de audiență, iar emisiunea sa va înregistra cel mai probabil o scădere consistentă de audiență, după ce a fost mutată la ora 17.00.
„‘S-a trezit și Cristache să dea în judecată TVR! Ia uitați și la ăsta, vrea să ca grila TVR să fie făcută de instanță…ahaha, ce tăntălău!’. S-au adunat câteva atacuri în registrul acesta și cred că e nevoie de explicații. Nici pomeneală.
Nu m-am născut în prime-time, nu mor să rămân în TVR, nu mă definesc luptele de orgolii, dar nici nu pot să asist catatonic la niște acțiuni pe care eu le consider abuzive cum, probabil, le voi dovedi.
Acțiunea mea de mutare înapoi la 21.00, a fost una simplă (n.r.: virgulă între subiect şi predicat). Nu a fost pentru tronson, a fost pentru un principiu.
Nu poți să ai un contract cu clauze de audiență pentru un anumit tronson și cineva să pretindă de la tine să-ți îndeplinești aceleași ținte, pe un troson total opus, peste noapte. Asta a fost tot, în asta s-a rezumat acțiunea mea împotriva TV din instanță.
Îmi dau seama că prin haosul generat de actuală clasa politică, imaginea instituției are și mai mult de suferit și mi-aș fi dorit ca acest episod care mă privește să nu existe, dar, din nefericire, așa au înțeles unii și alții să abordeze ‘problema Cristache’.
P.S Sper că ne mai este permis, în această țară să ne apărăm!”, a scris Cristache, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri