Caută
Close this search box.

Ionuţ Cristache și Ion Cristoiu au fost fără camere și scaune, în studioul TVR

ionuţ cristache

Ionuț Cristache s-a plâns, în noua ediție a emisiunii România 9, care se difuzează de la ora 17.00, că a fost lăsat fără scaune și fără cameramani. El a apărut în picioare, alături de Ion Cristoiu, care stătea și el în picioare.

„Stăm într-un studio care nu are nici un operator, sunt doar camerele. Sunt niște cadre prestabilite dinainte (sic!). Nu avem nici un operator, dom’ Cristoiu, cadrele sunt așa cum sunt, luminile stabilite dinainte, suntem singuri, sperăm că în fața televizorului e cineva, că tronsonul [sta este destul de ciudățel”, s-a plâns Cristache, în debutul emisiunii sale.

„Obiecția mea este că totuși camerele nu ne urmăresc. Dacă cineva ne împușcă în direct și ne împușcă mai încolo nu e breaking news, că nu se vede”, a comentat Cristoiu.

Ionut Cristache a dat in judecata TVR pentru a forta noua conducere sa ii mute inapoi emisiunea, Romania 9, la ora 21.00. De luni, emisiunea lui Cristache se difuzeaza de la ora 17.00, cand audienta este mult mai redusa.

Conform Paginademedia.ro, Cristache a inaintat o actiune la Judecatoria Sectorului 1 pentru o Ordonanta Presedintiala care sa anuleze hotararea Comitetului Director al TVR care-i muta emisiunea de la ora 21.00 la ora 17.00. 

Conform acelorasi surse, Doina Gradea, fostul sef al TVR, a dat declaratie in dosar in calitate de martor.

Cauza se va judeca marti, iar in cazul in care Cristache va avea castig de cauza, emisiune va fi mutata imediat inapoi.

Realizatorul emisiunii „Romania 9” de la TVR, Ionut Cristache, a tinut sa anunte acum doua saptamani ca Ion Cristoiu va continua sa vina in emisiunea sa chiar daca aceasta a fost scoasa din prime-time. Cristoiu a atacat si el dur decizia conducerii TVR, afirmand ca noua sefa de la TVR, Ramona Saseanu, este „o amarata de la Craiova, pupila lui Ludovic Orban”.

„Numai ce am inchis cu domnul Cristoiu! A zis ca vine si la 3 dimineata!”, a anuntat Cristache pe Facebook.

Cristoiu a tinut sa comenteze si el faptul ca emisiunea lui Cristache a fost mutata.

„Ionut Cristache a fost sunat… nu de directoarea interimara. Cum ii zice, Susanu, Susica, Suzana, nu stiu, una… Una de pe la Craiova, o amarata. Pupila lui Tilisca, a lui Ludovic Orban. Doina Gradea era doamna, ea m-a chemat sa imi spuna ca imi reduce banii, de la 600 mi-a dat 400. (…) L-a mutat la ora 5, era a treia emsiunea foarte buna si curajoasa, dupa Gadea si Ciutacu. O sa puna in prime time pe una, o prompterista, care face cafele”, a spus Cristoiu apoi, pe blog.

„Prompterista” la care se referă Ion Cristoiu este Roxana Zamfirescu, reputat jurnalist de teren şi de studio de la TVR, care lucrează în Televiziunea Română de cel puţin 20 de ani.

Cristoiu a afirmat că, din cauza prezenței sale în emisiunea lui Cristache, s-a decis ca emisiunea să fie mutată la ora 17.00.

„Băi, dar proști mai sunt, Ludovic Orban [sta nu e bun nici de om de serviciu la PNL. Oameni mărunți, după ce păduchii ăștia cad, că sunt nimeni, să vezi atunci că nu mai scapi de ‘sărumana’ lui.

A pus-o pe fata asta, cum e el, e și ea. A spus să facă ceva să nu-l mai înjure Cristoiu pe sorul răvăşitoarei (Carmen Dan – n.red.)”, a mai spus Cristoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri